شقاق چیست و راه های درمان شقاق

به پاره و زخمی شدن کناره های مقعد شقاق یا همان فیشر گفته می شود.

شقاق چیست و راه های درمان شقاق

به پاره و زخمی شدن کناره های مقعد شقاق یا همان فیشر گفته می شود.

علائم رشد موی برگشته یا کیست مویی چیست؟

ناحیه اطراف موهای رشد کرده ممکن است متورم، قرمز و خارش دار شود. می تواند ملتهب شود به طوری که دردناک باشد و مانند یک جوش با چرک به نظر برسد. موهای رشد کرده می توانند کیست ها (کیسه های مایع زیر پوست) را تشکیل دهند که می تواند از یک توده کوچک بدون درد تا یک تورم بزرگ و عفونی متغیر باشد.

 

کیست مویی

 

برای درمان کیست مویی به چه دکتری مراجعه کنیم ؟

اگر شما هم یکی از افرادی هستید که سوال های زیر را دارید:

 

  • بهترین جراح و دکتر کیست مویی برای درمان با لیزر کیست؟

 

  • برای کیست مویی به چه متخصصی مراجعه کنیم ؟

 

و اگر کسی هستید که از عمل جراحی سنتی به روش باز یا بسته هراس دارد و به این دلیل اقدام به درمان نمی کند، توصیه می کنیم هرچه سریعتر برای درمان کیست مویی با لیزر اقدام کنید و برای همیشه از این توده چرکی خلاص بشید. برای درمان سینوس پیلونیدال با لیزر کلینیک اچ پی وی می تواند یکی از گزینه های انتخابی شما باشد که منحصرا به درمان بیماری های نشیمنگاهی می پردازد.

 

کادر درمان ما تا زمان نقاهت کامل همراه بیمار بوده و این کلینیک همواره توانسته با بیش از 10 سال سابقه و بالغ بر 1000 عمل موفق در خدمت شما عزیزان باشد.

 

لازم به ذکر است روزانه بسیاری از بیماران از شهرستان ها و شهرهای مجاور از جمله کرج، قزوین، زنجان و.. برای درمان به ما مراجعه می کنند و طی یک ساعت درمان شده و به محل زندگی خود باز می گردند.

 

علت برگشتن مو به داخل پوست چیست؟

2 دلیل اصلی برای رشد مو به داخل و تشکیل کیست مویی وجود دارد.

 

  1. 1. کوتاه کردن مو می تواند آن را به داخل فولیکول خود بازگرداند.

 

  1. 2. پوست مرده می تواند فولیکول را مسدود کند و باعث شود که مو در زیر پوست رشد کرده یا دوباره وارد فولیکول خود یا فولیکول اطراف آن شود. سپس مو به جای فشار دادن به سطح پوست به سمت داخل رشد می کند.

 

اگر موهای خیلی مجعد یا ضخیم دارید، احتمال ابتلا به کیست مویی در شما بیشتر است. کوتاه کردن موهای مجعد یا درشت می‌تواند منجر به نوعی موی زیر پوستی به نام پسودوفولیکولیت یا «برآمدگی‌های تیغی» پس از اصلاح، موچین یا اپیلاسیون مو در ناحیه شود.

 

آیا می توان از کیست مویی جلوگیری کرد؟

شما ممکن است بتوانید با رعایت موارد زیر از برگشتن موهای زائد به داخل بدن جلوگیری کنید:

 

  • شستن پوست با آب گرم و یک پاک کننده ملایم صورت

 

  • لایه برداری قبل از اصلاح

 

  • استفاده از یک ژیلت های تیز یا ماشین های اصلاح

 

  • اصلاح در جهت موها

 

  • استفاده از کرم های موبر برای پاکسازی ناحیه

 

روشهای درمان کیست مویی

متاسفانه هیچ درمان خانگی موثری برای از بین بردن بیماری سینوس پیلونیدال وجود ندارد به جز داروهای مسکن و ضد التهاب. البته در صورت تب، آنتی بیوتیک لازم است. در صورت بروز آبسه باید مداخله با جراحی انجام شود. جراحی شامل بریدن دیواره کیست، تخلیه چرک، شستشو و تخلیه نور آن است. پس از کاهش التهاب، درد کاهش یافته و زخم بهبود می یابد. با این حال، این به معنای خلاص شدن از شر مشکل نیست، زیرا کل ساختار آناتومیکی هنوز زیر پوست است.

علائم رشد موی برگشته یا کیست مویی چیست؟

هموروئیدکتومی

به طور کلی جراحی برای برداشتن هموروئید، هموروئیدکتومی نامیده می شود. پزشک برش های کوچکی در اطراف مقعد ایجاد می کند تا بتواند کم کم هموروئید را حذف کند.

ممکن است برای انجام این عمل بی حسی موضعی یا بیهوشی دریافت کنید که بستگی به اندازه بواسیر دارد. هموروئیدکتومی اغلب یک روش سرپایی است و معمولا می توانید همان روز به خانه بروید.

از آنجایی که در نزدیکی بریدگی ها بسیار حساس است و ممکن است به بخیه نیاز داشته باشید، این ناحیه ممکن است بعد از جراحی حساس و دردناک شود.

بهبودی اغلب حدود 2 هفته طول می کشد، اما ممکن است 3 تا 6 هفته طول بکشد تا احساس کنید به حالت عادی بازگشته اید

عمل بواسیر با لیزر

با پیشرفت هایی که در دنیای پزشکی صورت گرفته است متخصصان توانستند جایگزین مناسبی برای روش های قدیمی درمان بواسیر مثل عمل جراحی کشف کنند.

روشی ایمن، بی خطر و غیر تهاجمی با تکنولوژی فوق العاده بالا به نام لیزر درمانی.

درمان بواسیر با لیزر روشی بی خطر و کاملا بدون عارضه است که برای درمان انواع بیماری های مقعدی از جمله بواسیر می توان از آن استفاده کرد.

روش لیزر درمانی می تواند انواع مختلف هموروئید داخلی و خارجی را به طور قطعی و با کمترین امکان بازگشت مجدد تحت درمان قرار داد و بدین ترتیب شاهد یک درمان موفق و کاملا موفقیت آمیز در این زمینه بود.

در روش عمل جراحی بواسیر با لیزر با کمک تاباندن اشعه ی لیزر بر روی بافت های آسیب دیده انجام می پذیرد. قدرت اشعه ی لیزر می تواند بدون کوچکترین آسیبی به بافت های سالم همجوار به ترمیم بافت های آسیب دیده کمک کند و با تبخیر بافت های آسیب دیده و مسدود سازی عروق خونی توسط گرمای اشعه ی لیزر، هموروئید در کوتاه ترین زمان ممکن بدون خونریزی و درد پایان می یابد.

عمل جراحی بواسیر

روش درمان هموروئید پرولاپس شده (PPH)

PPH را هموروئیدکتومی منگنه ای نیز می گویند. پزشک از یک دستگاه منگنه پزشکی که مخصوص درمان این بیماری بوده، برای تغییر موقعیت هموروئید و قطع جریان خون آنها استفاده می کند. بدون خون، آنها در نهایت چروکیده می شوند و از بین می روند.

این روش می‌تواند هموروئید هایی را که پرولاپس کرده‌اند یا نشده‌اند، یا از مقعد خارج شده‌اند، درمان کند.

عمل هموروئید https://quickfit.ir/hemorrhoid-surgery

درمان زگیل تناسلی در مردان + {عکس واضح، تشخیص و دکتر}

ویروس پاپیلومای انسانی یا همان اچ پی وی (HPV) شایع ترین عفونت مقاربتی (STI) بین مردان و زنان در سراسر جهان است. که نتیجه وجود این ویروس در بدن منجر به زگیل تناسلی در مردان می شود. اگرچه واکسن های اچ پی وی می توانند از اکثر سویه های این ویروس جلوگیری کنند، اما همچنین مردان و زنانی که روابط جنسی متعددی دارند در معرض ابتلا به آن هستند.

به طور متوسط تخمین زده شده است که از بین هر 3 آقایانی که شریک جنسی متعدد داشته یا همجنسگرا هستند، یک نفر از آنها حتما به ویروس اچ پی وی HPV مبتلا می باشد.

توجه کنید که HPV یک ویروس متفاوت از HIV اچ آی وی یا (HSV) هرپس است.

گالری تصاویر زگیل تناسلی مردان

زگیل تناسلی مردان چیست؟

زگیل تناسلی مردان یا Men Genital Warts ناشی از ویروس پاپیلومای انسانی یا همان اچ پی وی بوده که طبق آمار پزشکی؛ از هر 100 نفری که به این بیماری مبتلا هستند، فقط 10% آنها با بیرون ریزی زگیل های دستگاه تناسلی مواجه می شوند و تعدادی دیگر ویروس داخل بدن آنها طی مدتی از بین رفته یا از فردی به فرد دیگر انتقال می یابد.

برای معرفی بهترین درمان زگیل دستگاه تناسلی مردان تماس بگیرید.

مشاوره و ارتباط مستقیم با کلینیک تخصصی بیماری های تناسلی دکتر علیرضا زارعی

زگیل تناسلی مردان از چی بوجود میاد؟ (علت)

شما می توانید با داشتن رابطه جنسی واژینال، مقعدی یا دهانی با فردی که این ویروس را دارد، به زگیل تناسلی مردان مبتلا شوید. این بیماری مقاربتی بیشتر در طول رابطه جنسی مقعدی یا واژینال گسترش می یابد. همچنین از طریق تماس نزدیک پوست به پوست در طول رابطه جنسی پخش می شود. HPV می تواند حتی زمانی که فرد مبتلا به عفونت هیچ علامتی نداشته باشد هم منتقل شود.

همچنین بخوانید: درمان قطعی زگیل تناسلی

البته اگر از نظر جنسی فعال هستید، حتی اگر تنها با یک نفر رابطه جنسی داشته باشید، هنوز هم احتمال ابتلا به اچ پی وی وجود دارد. زیرا علائم این ویروس ممکن است سال ها پس از رابطه جنسی با فردی که عفونت دارد ظاهر شود. در نتیجه تشخیص این که برای اولین بار چه زمانی در معرض ابتلا به ویروس اچ پی وی بودید دشوار است.

از کجا بفهمیم زگیل تناسلی داریم؟

زگیل تناسلی شبیه برجستگی هایی به رنگ پوست یا سفید است که روی آلت تناسلی، کیسه بیضه یا اطراف مقعد ظاهر می شود. آنها به نوعی شبیه تکه های کوچک گل کلم هستند. شما می توانید فقط یک زگیل یا تعداد زیادی از آنها را مشاهده کنید که می توانند در اندازه های بزرگ یا کوچک باشند. آنها ممکن است خارش داشته باشند، اما بیشتر اوقات درد ندارند.


علت ابتلا به آبسه مقعدی چیست؟

وجود داشتن غدد کوچک درست در داخل مقعد بخشی از آناتومی طبیعی هستند. اگر غدد مقعد مسدود شوند، می تواند منجر به عفونت شود. هنگامی که عفونت جدی است، اغلب منجر به آبسه می شود. باکتری ها، مدفوع یا مواد خارجی نیز می توانند غدد مقعدی را مسدود کرده و باعث ایجاد آبسه شوند. بیماری کرون، سرطان، تروما و تشعشعات می تواند خطر عفونت و فیستول را افزایش دهد.

علائم آبسه مقعد یا رکتال

مجله پزشکی دکتر سلام بیمار مبتلا به آبسه ممکن است درد، قرمزی یا تورم در ناحیه اطراف ناحیه مقعد یا کانال داشته باشد. سایر علائم رایج عبارتند از احساس بیماری یا خستگی، تب و لرز. بیماران مبتلا به فیستول دارای علائم مشابه و همچنین تخلیه ترشحات از دهانه نزدیک مقعد هستند. اگر این علائم هر چند هفته یکبار در همان ناحیه ظاهر شوند، بیماری مشکوک به فیستول است.

تشخیص

اکثر آبسه ها یا فیستول های مقعدی بر اساس یافته های بالینی تشخیص داده شده و مدیریت می شوند. گاهی اوقات، مطالعات تصویربرداری مانند اولتراسوند، سی تی اسکن یا MRI می تواند به تشخیص و مدیریت آبسه های عمیق تر کمک کند و ممکن است برای تجسم تونل فیستول استفاده شود.

عوارض عدم درمان آبسه مقعدی

در صورت عدم درمان آبسه مقعدی به موقع و بی توجهی به این عارضه، می تواند عوارض خطرناکی با خود به همراه داشته باشد. به علاوه امکان مبتلا شدن افراد به این عارضه در صورت درگیر بودن با بیماری های زیر افزایش پیدا می کند:

  • دیابت
  • شقاق یا زخم مقعدی
  • عفونت های مقاربتی
  • بیماری های التهابی روده مثل کرون یا کولیت اولسراتیو
  • رابطه جنسی از پشت
  • ویروس hiv یا ایدز
  • بارداری
  • افراد مبتلا به سرطان و تحت شیمی درمانی

درمان آبسه مقعدی چیست؟

درمان آبسه در اکثر شرایط تخلیه با روش جراحی است. مهم است که جراح شما با تمام روشهای درمان آبسه و فیستول کاملا آشنا باشد. جراحان کولورکتال در این زمینه متخصص هستند. برای اکثر بیماران، آبسه را می توان با جراحی از طریق یک روش ساده تخلیه کرد. طی درمان یک برش در پوست نزدیک مقعد ایجاد شده تا عفونت تخلیه شود. این کار را می توان در مطب جراح با بی حسی موضعی یا در اتاق عمل تحت بیهوشی عمومی انجام داد. برخی از بیماران مبتلا به بیماری شدیدتر ممکن است برای مراقبت از مشکل نیاز به جراحی های متعدد داشته باشند. بیمارانی که به دلیل دیابت یا مشکلات ایمنی به عفونت های شدیدتر مبتلا می شوند، ممکن است نیاز به بستری شدن در بیمارستان داشته باشند.

درمان آبسه مقعد

Surgery is nearly always needed to treat an anal fistula. In many patients, if the fistula is not too deep, a fistulotomy is performed. During this surgery, the fistula tract will be opened to allow healing from the bottom up. The surgery may require dividing a small portion of the sphincter muscle.

جراحی تقریباً همیشه برای درمان فیستول مقعدی مورد نیاز است. در بسیاری از بیماران، اگر فیستول خیلی عمیق نباشد، فیستولوتومی انجام می شود. در طی این جراحی، مسیر فیستول باز می‌شود تا امکان بهبودی از پایین به بالا فراهم شود. در طی جراحی ممکن است نیاز به تقسیم بخش کوچکی از عضله اسفنکتر داشته باشد. مقدار زیادی از عضله اسفنکتر تقسیم نشده است زیرا این می تواند منجر به مشکلاتی در کنترل روده (بی اختیاری مدفوع) شود. اگر مسیر فیستول بخش بزرگی از عضله اسفنکتر را درگیر کند، سایر روشهای جراحی درگیرتر برای درمان فیستول بدون آسیب رساندن به عضله اسفنکتر انجام می شود. موارد پیچیده تر ممکن است به چندین عمل جراحی نیاز داشته باشد.

آنتی بیوتیک ها به تنهایی در درمان آبسه یا فیستول موثر نیستند. اگر بیمار دارای مشکلات ایمنی، شرایط خاص دریچه قلب یا سلولیت گسترده (عفونت باکتریایی پوست و بافت های زیر پوست) باشد، علاوه بر جراحی ممکن است به آنتی بیوتیک نیز نیاز باشد. ارائه مدارک پزشکی دقیق به پزشک و انجام معاینه فیزیکی مراحل مهمی برای تصمیم گیری در مورد نیاز به آنتی بیوتیک است.