شقاق چیست و راه های درمان شقاق

به پاره و زخمی شدن کناره های مقعد شقاق یا همان فیشر گفته می شود.

شقاق چیست و راه های درمان شقاق

به پاره و زخمی شدن کناره های مقعد شقاق یا همان فیشر گفته می شود.

راه و روش های درمان کیست مویی

درمان قطعی بیماری کیست مویی جراحی می باشد و تا وقتی که این که کیست دارای باشد این بیماری به دفعات عود خواهد کرد که ھمراه با ترشح چرک و درد می باشد. در نتیجه درمان داروئی روش موثری در درمان سینوس موئی نمی باشد. تنها راهی که در خصوص درمان کیست مویی پاسخگو است جراحی می باشد که در روش های سنتی با برداشتن این توده به شکل گسترده انجام می شود و باعث ایجاد یک حفره بزرگ می گردد که تقریبا 2 ماه زمان می برد تا حفره پر و بسته شود. در بعضی موارد برای بستن این حفره نیاز به روش های جراحی پلاستیک وسیع است. خوشبختانه امروزه با لیزر درمانی جراحی بسیار راحت تر و بی درد سر تر از قبل شده است.

زمان مراجعه به دکتر متخصص و مراقبت های پزشکی جهت درمان کیست مویی

اغلب بیماران زمانی به پزشک مراجعه می کنند که مو وارد بدن شده و باعث یک عفونت موضعی شده باشد. در چنین شرایطی به تدریج کیست به صورت یک آبسه در آمده و منجر به درد و توده پشت می گردد. بیماران برای درمان کیست مویی می توانند برای مشاوره و جراحی به بهترین پزشک اقدام نموده تا سلامتی خود را به دست آورند.

بعد از انجام جراحی و برش، درناژ یا برداشتن، زخم باید با آلژینات پانسمان شود. البته در زمان بهبود، زخم می‌تواند با یک پانسمان فومی که در محل مناسب قرار داده شده و پانسمان دیگری روی آن، مراقبت شود. پانسمان فومی با باز نگه داشتن زخم، از بسته شدن زود هنگام لبه‌های زخم جلوگیری می‌کند. برای کمک به انقباض زخم، هر دو هفته یک بار استنت جدید لازم است. در صورتی که علائمی از عفونت مشاهده شود، نباید از استنت استفاده کرد. در هر معاینه، باید موها و هر نوع ماده خارجی از زخم بیرون آورده شود و با اصلاح هفتگی، باید از رشد مو در این ناحیه جلوگیری کرد.

درمان با لیزر کیست مویی در کلینیک مهنا

درمان با لیزر کیست مویی را می توان در 2 مرحله انجام داد و از لحاظ میزان برداشتن ضایعه ھیچ فرقی با جراحی ندارد ولی مزایای زیادی نسبت به جراحی سنتی دارند و که عبارتنداز:

  • عدم نیاز به بیھوشی عمومی یا نخاعی و بستری شدن دربیمارستان
  • عدم وجود درد و خونریزی در جراحی با لیزر به شکلی که بیمار فردای روز عمل میتواند خیلی راحت بنشیند، در حالی که در جراحی به روش سنتی بیمار حداقل بایستی چند ھفته در منزل استراحت کند و قادر به انجام کارهای روزمره نخواهد بود.
  • درجراحی با لیزر کیست مویی احتیاجی به پانسمان داخل زخم و تراشیدن زخم نیست و پس از یک روز می تواند حمام کند و داخل زخم را با آب و صابون بشوید ولی در جراحی به روش سنتی پانسمان داخل زخم و تراشیدن زخم الزامی است .
  • میزان عود در ھر دو روش سننی و لیزر به یک اندازه است و تقریبا در 10% موارد امکان عود وجود دارد ولی در صورتی که پس از جراحی با لیزر و بھبود زخم پوست ناحیه عمل با لیزرھای از بین برنده مو تابش بگیرد میزان عود به ٢% کاهش می یابد.

ما در کلینیک مهنا توانسته ایم با استفاده تیمی مجرب و حرفه ای و بهترین پزشک جراحی بیماری نشیمنگاهی و همچنین برخورداری از مجهز ترین دستگاه های جراحی نوین خدمات بسیار خوبی را در اسرع وقت به بیماران ارائه دهیم.


نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.